Lui vaan Veer zien MVV – Bob Banks

Vandaag een speciale donateur in onze rubriek Lui vaan Veer Zien MVV. Bob Banks, from England, en zoon van de legendarische doelman Gordon Banks.

Wat is de link tussen MVV en oud-keeper/wereldkampioen Gordon Banks (WK 1966)? Nou, in ieder geval dat zijn zoon Bob Banks donateur is van Veer Zien MVV. Bob is fervent Stoke City supporter. Door een vriendschap met een Maastrichtse vriendengroep is hij een aantal jaren geleden in contact gekomen met us MVV’ke. Eén weekend per jaar verblijft hij samen met andere Stokies in Maastricht en bezoeken ze een wedstrijd van MVV. En na een paar keer in De Geusselt te zijn geweest, vond hij het belangrijk nog iets extra’s te doen voor de club. Bob legt uit. “Ik volg MVV van een afstandje. Ik ben Stoke City-fan, maar MVV is mijn favoriete Nederlandse club. De passie van de club en de fans vind ik geweldig. Bij Stoke zitten meer mensen, maar de passie van de MVV-fans compenseert het verschil in aantallen.”

Bob probeert één keer per jaar de Geusselt te bezoeken. Daar blijft zijn MVV-liefde niet bij. Maandelijks doneert hij een bijdrage aan Veer Zien MVV. “Ikzelf en enkele andere Stoke-fans hebben besloten MVV te helpen. Elke donatie samen met andere fans draagt bij aan ’the growth of the Maastricht football club.”
Op de foto staat Bob Banks nemen Veer Zien MVV-bestuurslid Guido Vanderbroeck.

Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido