Lui vaan Veer zien MVV – Bob Banks

Vandaag een speciale donateur in onze rubriek Lui vaan Veer Zien MVV. Bob Banks, from England, en zoon van de legendarische doelman Gordon Banks.

Wat is de link tussen MVV en oud-keeper/wereldkampioen Gordon Banks (WK 1966)? Nou, in ieder geval dat zijn zoon Bob Banks donateur is van Veer Zien MVV. Bob is fervent Stoke City supporter. Door een vriendschap met een Maastrichtse vriendengroep is hij een aantal jaren geleden in contact gekomen met us MVV’ke. Eén weekend per jaar verblijft hij samen met andere Stokies in Maastricht en bezoeken ze een wedstrijd van MVV. En na een paar keer in De Geusselt te zijn geweest, vond hij het belangrijk nog iets extra’s te doen voor de club. Bob legt uit. “Ik volg MVV van een afstandje. Ik ben Stoke City-fan, maar MVV is mijn favoriete Nederlandse club. De passie van de club en de fans vind ik geweldig. Bij Stoke zitten meer mensen, maar de passie van de MVV-fans compenseert het verschil in aantallen.”

Bob probeert één keer per jaar de Geusselt te bezoeken. Daar blijft zijn MVV-liefde niet bij. Maandelijks doneert hij een bijdrage aan Veer Zien MVV. “Ikzelf en enkele andere Stoke-fans hebben besloten MVV te helpen. Elke donatie samen met andere fans draagt bij aan ‘the growth of the Maastricht football club.”
Op de foto staat Bob Banks nemen Veer Zien MVV-bestuurslid Guido Vanderbroeck.

Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief