Lui vaan Veer zien MVV

De afgelopen twee jaren hebben we iedere thuiswedstrijd een donateursverhaal gepost onder de rubriek ‘ Lui vaan Veer zien MVV’ .

Als afsluiter van het seizoen vandaag het verhaal van ons collectief…het verhaal van Veer zien MVV!

Binnen Veer zien MVV zijn ongeveer 25 vrijwilligers actief. Allemaal hebben ze hun eigen MVV-achtergrond, met als gemene deler de liefde voor onze Maastrichtse voetbalclub. De band met de club ontstond voor sommigen al aan de Boschpoort, waarna ze tot de dag van vandaag trouwe bezoeker in de Geusselt zijn. Iedereen bezit over een scala aan persoonlijke herinneringen. Bijvoorbeeld de prachtige acties van vedettes zoals Willy Brokamp, Jo Bonfrere en Jo Toennaer. Of de historische winst uit bij Ajax in 1980. Maar ook het attractief voetbal begin jaren 90 met onder andere Erik Meijer en Hans Visser, het kampioenschap in 1997 en de wederopstanding van de club onder Robert Maaskant. Daarnaast waardeert VzM de verbroedering op de tribunes, het samenzijn met Maastrichtse vrienden op vrijdagavond en de sterke Maastrichtse identiteit. Vanuit deze achtergrond zijn we in 2010 gestart om iets extra’s te doen voor de club. En als vrijwilliger proberen we al meer dan 10 jaar actief MVV te helpen. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Van het ondersteunen in de cateringpunten en merchandising in het verleden, tot aan het uitvoeren van de donateursadministratie, schrijven van teksten of onderhouden van de website. Dit alles doen we om financiële groei voor de club te realiseren. Dat zullen we blijven doen, ook nu we de catering hebben overgedragen aan Yvey.

Hopelijk kunnen we snel een tipje van de sluier oplichten over onze nieuwe initiatieven. Zodat we de komende decennia weer nieuwe bijzondere momenten bij MVV mogen meemaken. Nao Väöre en tot volgend seizoen want same zien veer MVV!!!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido