Lui vaan Veer zien MVV

Vandaag, voor de laatste wedstrijd van 2020, een bijzondere Lui vaan Veer Zien MVV.

Geen aparte donateur centraal, maar het podium voor jullie allemaal. Jullie, de trouwe fans ook in coronatijd, jullie, die zich niet uit het veld laten slaan bij weer een tussenseizoen, jullie, bij wie het rood-witte hart blijft kloppen wachtend op dat sprankje hoop voor onze trots, jullie, die ondanks Corona en de huidige staat van de club hebben laten zien dat MVV leeft, jullie, die zoveel meer verdienen dan een laatste plaats in de KKD, jullie, dankzij wie MVV nog anders is dan pak ‘m beet FC Eindhoven, FC Dordrecht, Telstar of wie dan ook.

Jullie verdienen een grote pluim, jullie verdienen vandaag een zege zodat de blamage ‘slechtste club in het profvoetbal’ ons allemaal bespaard blijft. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer écht in ons stadion, en hopelijk wordt 2021 zoveel beter dan 2020.

Veur de club oet Mestreech, die al góng ‘t ins neet, NOETS DE MOOD VERLORE HEET!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido