Lui vaan Veer zien MVV

Deze week in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ een duo. En wel de vrienden Hans Brabers en Alex Elissen. De twee bezoeken al heel wat jaren samen De Geusselt. En zoals op de foto ook zichtbaar is, doen ze dan ook een duit in het Veer Zien MVV-zakje. Hans geeft de antwoorden op onze vragen, en begint met aan te geven dat MVV in hun hart zit. “Samen met vrienden kijken, met een pilsje het weekend inluiden. Gezellig, maar uiteraard zijn de drie punten ook heel belangrijk.” Hans komt al van kinds af aan in De Geusselt. Zijn meest gedenkwaardige MVV-momenen liggen echter nog vers in het geheugen: Fortuna Sittard-MVV 0-7 en MVV-Roda JC 3-1. “En het kampioenschap in 1997”, vult Hans nog aan.
Donateur is hij om een simpele reden. “Zo kunnen we bijdragen aan onze club, die toch al een krap budget heeft. Alle beetjes helpen. Als supporter en Mestreechteneer steun je MVV. MVV heeft toekomst, wij fans moeten daarbij helpen.” Hans steunt vooral voor het eerste elftal en de jeugd. “Want daar ligt de toekomst”, zegt hij. “Laten we hopen dat er weer meer jeugd gaat doorstromen naar ons eerste team.” Als laatste wil Hans nog één ding kwijt. Hij hoopt dat er meer publiek naar De Geusselt komt. “ In goede en in slechte tijden.” Als Veer Zien MVV sluiten we ons daar van harte bij aan. Wij kunnen het verschil maken op weg naar de play-offs!!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”