Lui vaan Veer zien MVV

Deze week in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ een duo. En wel de vrienden Hans Brabers en Alex Elissen. De twee bezoeken al heel wat jaren samen De Geusselt. En zoals op de foto ook zichtbaar is, doen ze dan ook een duit in het Veer Zien MVV-zakje. Hans geeft de antwoorden op onze vragen, en begint met aan te geven dat MVV in hun hart zit. “Samen met vrienden kijken, met een pilsje het weekend inluiden. Gezellig, maar uiteraard zijn de drie punten ook heel belangrijk.” Hans komt al van kinds af aan in De Geusselt. Zijn meest gedenkwaardige MVV-momenen liggen echter nog vers in het geheugen: Fortuna Sittard-MVV 0-7 en MVV-Roda JC 3-1. “En het kampioenschap in 1997”, vult Hans nog aan.
Donateur is hij om een simpele reden. “Zo kunnen we bijdragen aan onze club, die toch al een krap budget heeft. Alle beetjes helpen. Als supporter en Mestreechteneer steun je MVV. MVV heeft toekomst, wij fans moeten daarbij helpen.” Hans steunt vooral voor het eerste elftal en de jeugd. “Want daar ligt de toekomst”, zegt hij. “Laten we hopen dat er weer meer jeugd gaat doorstromen naar ons eerste team.” Als laatste wil Hans nog één ding kwijt. Hij hoopt dat er meer publiek naar De Geusselt komt. “ In goede en in slechte tijden.” Als Veer Zien MVV sluiten we ons daar van harte bij aan. Wij kunnen het verschil maken op weg naar de play-offs!!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido