Lui vaan Veer zien MVV

Deze week in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ een duo. En wel de vrienden Hans Brabers en Alex Elissen. De twee bezoeken al heel wat jaren samen De Geusselt. En zoals op de foto ook zichtbaar is, doen ze dan ook een duit in het Veer Zien MVV-zakje. Hans geeft de antwoorden op onze vragen, en begint met aan te geven dat MVV in hun hart zit. “Samen met vrienden kijken, met een pilsje het weekend inluiden. Gezellig, maar uiteraard zijn de drie punten ook heel belangrijk.” Hans komt al van kinds af aan in De Geusselt. Zijn meest gedenkwaardige MVV-momenen liggen echter nog vers in het geheugen: Fortuna Sittard-MVV 0-7 en MVV-Roda JC 3-1. “En het kampioenschap in 1997”, vult Hans nog aan.
Donateur is hij om een simpele reden. “Zo kunnen we bijdragen aan onze club, die toch al een krap budget heeft. Alle beetjes helpen. Als supporter en Mestreechteneer steun je MVV. MVV heeft toekomst, wij fans moeten daarbij helpen.” Hans steunt vooral voor het eerste elftal en de jeugd. “Want daar ligt de toekomst”, zegt hij. “Laten we hopen dat er weer meer jeugd gaat doorstromen naar ons eerste team.” Als laatste wil Hans nog één ding kwijt. Hij hoopt dat er meer publiek naar De Geusselt komt. “ In goede en in slechte tijden.” Als Veer Zien MVV sluiten we ons daar van harte bij aan. Wij kunnen het verschil maken op weg naar de play-offs!!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV