De Veer zien MVV Betaalkaart

De Veer zien MVV betaalkaart vervangt vanaf seizoen ’18-’19 het muntensysteem voor de consumpties in het stadion. Je betaalt je consumpties vanaf dit seizoen alléén nog met de Veer zien MVV betaalkaart.

Is de Veer zien MVV betaalkaart gratis?

Voor donateurs van Veer zien MVV en seizoenkaarthouders  is de kaart gratis. Deze supporters krijgen óók  10% korting op de consumpties bij de cateringpunten (korting niet geldig voor MVV merchandise of bij een van de foodtrucks in het stadion).

Voor losse kaarten  betaal je €1, dit bedrag reken je dan gelijk bij de aanschaf en het opwaarderen van de kaart af.

Hoe wordt de 10% korting verrekend?

Bij de Veer zien MVV betaalkaarten voor seizoenkaarthouders / donateurs Veer zien MVV  wordt bij een bestelling automatisch 10% minder van het tegoed op de kaart afgeschreven. U hoeft hier niets meer voor te doen. Op het display bij het afrekenen ziet u direct het bedrag dat van uw Veer zien MVV betaalkaart wordt afgeschreven.

Hoe kom ik aan de Veer zien MVV betaalkaart?

U krijgt uw Veer zien MVV betaalkaart bij uw seizoenkaart (via de MVV-info balie) of als donateur van Veer zien MVV.

Losse Veer zien MVV betaalkaarten zijn verkrijgbaar in het stadion bij één van de servicepunten. Deze bevinden zich in bij de entrees bij Ingang A en B en op de Noordtribune bij het cateringpunt. Je betaald hier  € 1 voor, vervolgens kun je de kaart bij het servicepunt opwaarderen.

Is registratie verplicht?

Nee, het is niet verplicht om je Veer Zien MVV betaalkaart te registreren, maar het is wel verstandig. Als je jouw kaart hebt geregistreerd kun je online je saldo zien, online opwaarderen en transacties bekijken. Ook kun je de Veer zien MVV betaalkaart indien nodig blokkeren, mocht je de kaart verliezen of mocht deze gestolen worden.

Waarom de Veer Zien MVV betaalkaart registreren?

Het is makkelijk en veilg! Je kunt dan

 1. -op je gemak via smartphone of online je kaart opwaarderen
 2. -eerdere transacties en je huidige saldo inzien
 3. -de kaart blokkeren wanneer je deze verliest
 4. -restitutie aanvragen voor het resterende saldo op de kaart
 5. -geld overboeken tussen verschillende betaalkaarten
 6. -geld terugvragen aan andere betaalkaarthouders

Hoe kan ik mijn Veer zien MVV betaalkaart registreren?

Lees stappenplan naar een opgewaardeerde betaalkaart via de KNIP app of klik hier:

 1. -Download de KNIP app via de  Appstore of via Googleplay,
 2. -Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.
 3. -Druk op ‘Betaalpas’ en vul je Veer Zien MVV betaalkaartnummer en de CVC code in of scan de QR code.
 4. -Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox. Open vervolgens de link op je telefoon om je KNIP account te activeren.
 5. -Maak een account aan door je gegevens in te vullen. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en druk op ‘Gereed’.
 6. -Vul vervolgens een pincode in om de app te beschermen.
 7. -Je bent nu geregistreerd. Via ‘Rekeningen’ kunt je nu opwaarderen via iDEAL of Creditcard.

Het stappenplan naar een opgewaardeerde betaalkaart via de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl:

 1. -Ga naar www.veerzienmvvbetaalkaart.nl
 2. -Druk zonder in te loggen op de knop ‘Registreer’.
 3. -Druk vervolgens op ‘Betaalpas’.
 4. -Vul je e-mailadres in. Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox.Druk op ‘Bevestigen’ in de verificatie e-mail om je emailadres te bevestigen.
 5. -Vul vervolgens je gegevens in en druk op ‘Registreer’

Opwaarderen

Hoe kan ik de Veer zien MVV betaalkaart opwaarderen?

 • -Tijdens wedstrijddagen via een contante of PIN transactie bij een van de servicepunten in het stadion. Onze vrijwilligers helpen je graag verder bij het opwaarderen.
 • -Online of via de KNIP app:  Na je registratie log je in met je email en wachtwoord op www.veerzienmvvbetaalkaart.nl of direct (met je KNIP pincode) op de app.

Klik in beide gevallen op ‘Rekeningen”  en op het plusje (+).  Tik het bedrag in en kies vervolgens op Ideal je eigen bank. Doorloop het proces van de betaling, bevestig de transactie en je bent klaar! Je kaart is opgewaardeerd! Online opwaarderen kan vanaf een minimumbedrag van € 5 (heeft te maken met de extra bancaire kosten).

Let op: de Veer zien MVV betaalkaart moet eerst geregistreerd worden voordat je de kaart  online of via de app kunt opwaarderen.

Minimaal / maximaal bedrag opwaarderen

Je waardeert de Veer zien MVV betaalkaart op met minimaal €2 (servicepunt) of €5 online. Je kunt de kaart tot maximaal €250 opwaarderen.

Betalen bij de cateringpunten

Zodra er saldo op jouw Veer zien MVV Betaalkaart staat, betaal je eenvoudig bij de cateringpunten door, na het doorgeven van de bestelling,  je kaart op de kaartlezer te leggen. Het verschuldigde bedrag wordt in mindering gebracht op het saldo op de kaart. De 10% korting voor de donateurs en seizoenkaarthouders wordt via je kaart verrekend.

Saldo checken
Je kunt direct je saldo checken door in te loggen of – nog eenvoudiger – de QR code op je kaart te scannen. De QR code werkt met vrijwel alle QR scanners op mobiele aparaten.

Betaalpas verloren?

Blokkeren: Login op jouw account. Klik op de knop ‘Blokkeren’ in het hoofdmenu. Klik daarna op het kruisje achter de betaalpas die je wilt blokkeren. Je betaalpas is nu geblokkeerd.
Deblokkeren: Login op jouw account. Klik op de knop ‘Blokkeren’ in het hoofdmenu. Klik vervolgens op het vinkje achter de betaalpas. Je betaalpas is nu weer opnieuw geactiveerd.

Ik ben mijn Veer zien MVV betaalkaart verloren en heb hem geblokkeerd. Hoe kom ik nu aan een nieuwe betaalkaart?

Een nieuwe losse betaalkaart is op wedstrijddagen verkrijgbaar bij de servicepunten van de MVV Maastricht betaalkaart in het stadion.

Overige veelgestelde vragen

Wat is mijn loginnaam?

Je loginnaam is het e-mailadres waarmee je de betaalpas hebt geregistreerd.

Restitutie

Restitutie van het tegoed op de betaalkaart kan, maar alléén als je de kaart geregistreerd hebt. Minimaal bedrag dat gerestitueerd kan worden is € 5.  Dit heeft te maken met de extra bancaire kosten die we moeten maken. Hou bij restitutie rekening met het feit dat €0,50 administratie- / transactiekosten in rekening worden gebracht.  Je logt in op je account op www.veerzienmvvbetaalkaart.nl. Klik op restitutie en doorloop de stappen.

Aanvragen voor restitutie worden iedere twee weken verwerkt.

Waar kan ik het pasnummer en de CVC code van mijn betaalpas terugvinden?

Het pasnummer en de CVC code van je betaalpas staan weergegeven op de voor én achterkant van de betaalpas. Het pasnummer heeft 12 cijfers, de CVC code max. 5.

Ik ontvang geen verificatie e-mail na het registreren van mijn betaalpas.

Wanneer je geen verificatie e-mail hebt ontvangen na het registreren, kun je een e-mail sturen naar het e-mail adres help@veerzienmvvbetaalkaart.nl . Vermeld hierbij het e-mail adres die je gebruikt hebt om de betaalpas te registreren en het pasnummer van de betaalpas.

Ik heb nog munten! wat kan ik er nog mee?

Simpel! heb je nog munten, bij de eerste 3 thuiswedstrijden van het seizoen lever je de munten bij een van de servicepunten in. Deze worden dan overgezet op je kaart. Je kaart is dan gratis. Indien je dit wilt kun je de kaart vervolgens op de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl of via de KNIP app registreren (aanrader).

Instellingen

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens veranderen?

Ga naar ‘Instellingen’ en kies voor ‘Mijn gegevens’. Verander je gegevens en vergeet niet op opslaan te klikken. Je komt ook bij je gegevens door rechtsboven op de pagina op ‘Profiel’ te klikken.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Ga naar ‘Instellingen’ en kies voor ‘Mijn gegevens’. Verander je wachtwoord en vergeet niet op opslaan te klikken. Je komt ook bij je gegevens door rechtsboven op de pagina op ‘Profiel’ te klikken.

Betaalpas gevonden

Is mijn betaalpas gevonden in het stadion?
Vragen voor eventueel gevonden betaalpassen kun je richten tot help@veerzienmvvbetaalkaart.nl

QR-code op voorzijde betaalpas

Wat kan ik met QR-code?

De QR-code op de pas kun je scannen om je saldo vanaf je mobiele telefoon te checken. Een QR scan app is gratis te downloaden va je app store.

Veer zien MVV betaalkaart 

Tot welke datum is de betaalpas te gebruiken?
De Veer zien MVV Maastricht betaalkaart is tot 12 maanden ná het laatste gebruik of opwaardeermoment te gebruiken.

Saldo van twee passen samenvoegen

Als je meerdere geregistreerde MVV Maastricht betaalkaarten hebt kunnen de saldo’s worden samengevoegd.

Stuur hiervoor een email naar help@veerzienmvvbetaalkaart.nl en vermeld hierin van iedere pas het pasnummer (voorzijde pas) en de CVC-code (achterzijde pas).

Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij de saldo’s samenvoegen op 1 rekening met 1 pas.Ook is het mogelijk om bij een servicepunt van de MVV Maastricht betaalkaart in het stadion de saldo’s te laten samenvoegen.

Supporters kunnen dit ook zelf doen:

 1. Heb je nog geen account? Ga dan naar www.veerzienmvvbetaalkaart.nl en klik op ‘Registreer’.
 2. Wanneer je al account hebt kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.
 3. Registreer via de knop ‘Betaalkaarten’ in het hoofdmenu al je betaalkaarten.
 4. Klik vervolgens in het hoofdmenu op de knop ‘Overboeken’ om het saldo over te zetten.

Waarom blijft mijn opwaardeertransactie in de wachtstand?

Een opwaardering wordt in de wachtstand gezet als de opwaardeertransactie niet volledig is afgerond. Het is belangrijk dat je na de betaling bij je bank via de knoppen in de getoonde webpagina’s weer terugkeert naar de betaalkaart website. Alleen dan wordt direct nadat de betaling afgerond is het saldo op de betaalkaartrekening bijgeschreven en zichtbaar. Sluit je het browserscherm vroegtijdig af, dan kan het tot 24 uur duren voordat het saldo wordt bijgeschreven. De transactie kan pas verwerkt worden als er een terugkoppeling is geweest dat er betaald is. Dit is een dubbele check waardoor het systeem juist veilig is. Normaliter wordt het bedrag binnen een dag vanzelf bijgeschreven op je betaalkaart.

Overige vragen

Kom je er met bovenstaande antwoorden niet uit, stuur dan gerust een mailtje met je vraag naar help@veerzienmvvbetaalkaart.nl, we helpen je graag verder.