Veer zien MVV bestaat 10 oktober 2020 10 jaar! En dat willen we vieren! Samen met supporters en donateurs!!!

Voor 2020 hebben we als speerpunt dat we met onze activiteiten de onderlinge verbondenheid onder de MVV-familie willen benadrukken en versterken. Daarnaast willen we iets doen aan de verfraaiing en herkenbaarheid van het stadion. Duizenden Maastrichtenaren hebben in afgelopen decennia een warme band opgebouwd met het MVV-stadion.

Het is vanuit dit perspectief dat we een professionele supportersbanner gaan ontwikkelen en ophangen / neerleggen in het stadion en dan specifiek in vak G van de Boschpoorttribune.

Het betreft een uniek fotomozaïek, bestaande uit honderden individuele foto’s van supporters die één totaalbeeld vormen van de beste MVV-speler ooit: Willy – de Witte – Brokamp.

Deze actie maakt onderdeel uit van de viering van het 10-jarig jubileum van Veer zien MVV waarbij, in het jubileumjaar, enkele extra initiatieven zullen worden opgezet.
Het streven is om het supportersdoek dit jaar nog te onthullen (dit hangt weer nauw samen met het al dan niet aanscherpen van de coronamaatregelen). 

Vanaf woensdag 28 oktober tot  18 november kun je hier het inschrijfformulier vinden, je foto uploaden en (voor niet donateurs) afrekenen. Let op het aantal plaatsten op het mozaïek is beperkt!

Bij deelname wordt je foto opgenomen in het mozaïek en ontvang je een poster van het fotomozaïek op A3 formaat.

FAQ’S

Wat gaan we doen?
Veer Zien MVV bestaat op 10 oktober 2020 precies 10 jaar. In het kader van dit jubileum willen we iets tastbaars aan de club en haar supporters geven. We gaan namelijk een grote supportersbanner ontwikkelen die is opgebouwd als mozaiek. Honderden individuele supportersfoto’s vormen samen één totaalbeeld: onze held Willy Brokamp. Deze banner komt op de Boschpoorttribune vak G. Goed in het zicht van 3/4 van het stadion en de TV camera’s.
Ik wil graag meedoen! Wat kost dat?
Voor VZM-donateurs is deelname aan deze actie gratis. Aan de overige MVV supporters wordt een bijdrage van €9,50 per persoon gevraagd.
Check deze pagina om je in te schrijven en je betaling te voldoen (gratis voor VzM donateurs).
Iedere deelnemer aan deze actie ontvangt óók een poster van deze actie op A3-formaat (zie onderstaand voorbeeld)
Hoe doe ik mee?

Je doet mee als:

je het formulier op deze pagina  (vanaf 28 oktober actief) volledig en juist invult

de foto voldoet aan de eisen:

 • Portret of portrait (zie bijgaand voorbeeld),
 • ga tegen een egaal witte achtergrond staan,
 • fotografeer bij voorkeur bij daglicht,
 • zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie
 • maak de foto zoals in onderstaand voorbeeld,
 • Vul de noodzakelijke gegevens in, geef toestemming om je gegevens voor dit doel te gebruiken en upload de foto via het formulier (vanaf woensdag 28 oktober)

(Hou er rekening mee dat we éénmaal de foto’s op bruikbaarheid zullen controleren –  voldoet de foto niet krijg je van ons bericht).

Vanaf wanneer kan ik me voor het fotomozaïek inschrijven?

De inschrijftermijn loopt vanaf woensdag 28 oktober tot 18 november. Let op: het aantal plaatsen op het mozaïek is beperkt. OP = OP!

Aan welke voorwaarden moet de foto voldoen?

We willen een zo hoog mogelijke kwaliteit foto’s en dus een zo goed mogelijk fotomozaïek waarop jij én de Witte Brokamp zo goed mogelijk zichtbaar is. Daarom willen we zoveel mogelijk foto’s van een eenzelfde resolutie, kwaliteit, soort achtergrond en formaat

 • Portret of portrait zie voorbeelden
 • ga tegen een egaal witte achtergrond staan,
 • fotografeer bij voorkeur bij daglicht,
 • zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie
 • maak de foto zoals in onderstaand voorbeeld,
 • Vul de noodzakelijke gegevens in, geef toestemming om je gegevens voor dit doel te gebruiken en upload de foto via het formulier (vanaf woensdag 28 oktober actief)

 

Wanneer is de banner klaar?
We streven ernaar om de banner voor het einde van 2020 op te hangen in de Geusselt. Dit zal sterk afhangen van eventuele wijzigingen in het coronabeleid.

Ik heb geen computer of digitale camera! en nu?

Helaas zijn er als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus géén fysieke fotomomenten. Tip: Vraag een vriend of familielid of hij samen met jou de inschrijfprocedure wil doorlopen en je foto uploaden.

 


Ik heb een MVV Maastricht seizoenkaart! Ben ik dan óók donateur?

Nee, u bent donateur als u bij de stichting Veer zien MVV ingeschreven bent als donateur en een maandelijkse donatie á € 10 (of meer) aan de stichting overmaakt. meer informatie:klik hier voor de pagina vaste donatie


Ik doneer via mijn bierconsumpties in het stadion! Ben ik dan ook donateur?

Nee helaas! Uw bezoek aan een van onze cateringpunten wordt uiteraard zeer op prijs wordt gesteld maar u wordt dan niet gezien als donateur.