Veer zien MVV bestond 10 oktober 2020 10 jaar! 

Voor seizoen 20/21 hebben we als speerpunt dat we met onze activiteiten de onderlinge verbondenheid onder de MVV-familie willen benadrukken en versterken. Daarnaast willen we iets doen aan de verfraaiing en herkenbaarheid van het stadion. Duizenden Maastrichtenaren hebben in afgelopen decennia een warme band opgebouwd met het MVV-stadion.

Het is vanuit dit perspectief dat we een professionele supportersbanner hebben ontwikkeld en gaan ophangen / neerleggen in het stadion en dan specifiek in vak G van de Boschpoorttribune.

Het betreft een uniek fotomozaïek, bestaande uit honderden individuele foto’s van supporters die één totaalbeeld vormen van de beste MVV-speler ooit: Willy – de Witte – Brokamp.

Deze actie maakt onderdeel uit van de viering van het 10-jarig jubileum van Veer zien MVV waarbij, in het jubileumjaar, ondanks de daverende impact van corona, enkele extra initiatieven zijn opgezet opgezet.
We gaan op 26 februari – voorafgaande aan de wedstrijd tegen Telstar het fotomozaïek onthullen. Uiteraard zullen de Coronaregels worden gerespecteerd.

Deelnemers aan deze actie krijgen nog bericht hoe we de A3 poster van het fotomozaïek gaan verspreiden.

FAQ’S

Wat gaan we doen?
Veer Zien MVV bestaat op 10 oktober 2020 precies 10 jaar. In het kader van dit jubileum willen we iets tastbaars aan de club en haar supporters geven. We gaan namelijk een grote supportersbanner ontwikkelen die is opgebouwd als mozaiek. Honderden individuele supportersfoto’s vormen samen één totaalbeeld: onze held Willy Brokamp. Deze banner komt op de Boschpoorttribune vak G. Goed in het zicht van 3/4 van het stadion en de TV camera’s.
Wanneer is de banner klaar?
De onthulling van het fotomozaïek is gepland op 26 februari voor de wedstrijd tegen Telstar (uiteraard wordt rekening gehouden met de dan geldende Coronaregels). Hou onze website en social media in de gaten voor meer informatie.