Veer zien MVV bestond 10 oktober 2020 10 jaar! 

Voor seizoen 20/21 hebben we als speerpunt dat we met onze activiteiten de onderlinge verbondenheid onder de MVV-familie willen benadrukken en versterken. Daarnaast willen we iets doen aan de verfraaiing en herkenbaarheid van het stadion. Duizenden Maastrichtenaren hebben in afgelopen decennia een warme band opgebouwd met het MVV-stadion.

Het is vanuit dit perspectief dat we een professionele supportersbanner hebben ontwikkeld en gaan ophangen / neerleggen in het stadion en dan specifiek in vak G van de Boschpoorttribune.

Het betreft een uniek fotomozaïek, bestaande uit honderden individuele foto’s van supporters die één totaalbeeld vormen van de beste MVV-speler ooit: Willy – de Witte – Brokamp.

Deze actie maakt onderdeel uit van de viering van het 10-jarig jubileum van Veer zien MVV waarbij, in het jubileumjaar, ondanks de daverende impact van corona, enkele extra initiatieven zijn opgezet opgezet.
We hebben op 26 februari – voorafgaande aan de wedstrijd tegen Telstar – in aanwezigheid van onze stervoetballer Willy Brokamp- het fotomozaïek onthuld.