Wel of niet registreren van je MVV Maastricht kaart (of Veer zien MVV betaalkaart)

We adviseren je de MVV Maastricht kaart (of je Veer zien MVV Betaalkaart) te registreren: Als je jouw kaart hebt geregistreerd kun je online je saldo zien, online opwaarderen en transacties bekijken. Indien je de kaart verliest of gestolen wordt kun je de kaart makkelijk via de app of computer blokkeren. Het geld wordt dan door ons op een nieuwe kaart gezet. Registratie is makkelijk en veilig. De registratie is niet verplicht maar dan mis je wel de voordelen!

Samengevat:

-op je gemak en veilig met Ideal via smartphone of computer je kaart opwaarderen
-eerdere transacties en je huidige saldo inzien op je app
-de kaart blokkeren wanneer je deze verliest
-restitutie aanvragen voor het resterende saldo op de kaart
-geld overboeken tussen verschillende betaalkaarten
-geld terugvragen aan andere betaalkaarthouders

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido