De nieuwe MVV Maastricht kaart 2019-2020

 De MVV Maastricht seizoenkaart / betaalkaart 2019-2020
  • MVV Maastricht introduceert in seizoen 19-20 de gecombineerde MVV Maastricht seizoen- / betaalkaart!
  • Met deze MVV Maastricht kaart regel je de entree én kun je op alle cateringpunten in het stadion (óók in de Businesslounge) gewoon afrekenen.
  • Op je MVV Maastricht kaart  krijg je, als seizoenkaarthouder 2019-2020, bij de Veer zien MVV cateringpunten 10% korting op drank (deze korting is niet geldig in de Businesslounge en bij de foodtrucks op het supporterspleintje bij ingang B).
  • Bestel hier je MVV Maastricht betaalkaart 2019-2020.
  • Had je in afgelopen jaar een seizoenkaart én een Veer zien MVV Maastricht betaalkaart én heb je deze betaalkaart (nog) niet geregistreerd? Ons advies voor dit moment: registreer alsnog je Veer zien MVV betaalkaart. Je kunt dan makkelijk het tegoed naar je nieuwe MVV Maastricht kaart overzetten.  Kijk op onderstaand schema voor meer info of ga naar de info over saldo overboeken.
  • Heb je géén of wil je géén seizoenkaart meer: Je tegoed op je Veer zien MVV betaalkaart blijft ook volgend seizoen geldig.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”