De nieuwe MVV Maastricht kaart 2019-2020

 De MVV Maastricht seizoenkaart / betaalkaart 2019-2020
  • MVV Maastricht introduceert in seizoen 19-20 de gecombineerde MVV Maastricht seizoen- / betaalkaart!
  • Met deze MVV Maastricht kaart regel je de entree én kun je op alle cateringpunten in het stadion (óók in de Businesslounge) gewoon afrekenen.
  • Op je MVV Maastricht kaart  krijg je, als seizoenkaarthouder 2019-2020, bij de Veer zien MVV cateringpunten 10% korting op drank (deze korting is niet geldig in de Businesslounge en bij de foodtrucks op het supporterspleintje bij ingang B).
  • Bestel hier je MVV Maastricht betaalkaart 2019-2020.
  • Had je in afgelopen jaar een seizoenkaart én een Veer zien MVV Maastricht betaalkaart én heb je deze betaalkaart (nog) niet geregistreerd? Ons advies voor dit moment: registreer alsnog je Veer zien MVV betaalkaart. Je kunt dan makkelijk het tegoed naar je nieuwe MVV Maastricht kaart overzetten.  Kijk op onderstaand schema voor meer info of ga naar de info over saldo overboeken.
  • Heb je géén of wil je géén seizoenkaart meer: Je tegoed op je Veer zien MVV betaalkaart blijft ook volgend seizoen geldig.

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido