Persoonlijke gegevens / wachtwoord

HOE VERANDER IK MIJN WACHTWOORD?

Ga naar ‘Instellingen’ en kies voor ‘Mijn gegevens’. Verander je wachtwoord en vergeet niet op opslaan te klikken. Je komt ook bij je gegevens door rechtsboven op de pagina op ‘Profiel’ te klikken.

HOE KAN IK MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS VERANDEREN?

Ga naar ‘Instellingen’ en kies voor ‘Mijn gegevens’. Verander je gegevens en vergeet niet op opslaan te klikken. Je komt ook bij je gegevens door rechtsboven op de pagina op ‘Profiel’ te klikken.

WAT IS MIJN LOGINNAAM?

Je loginnaam is het e-mailadres waarmee je de betaalpas hebt geregistreerd.

WAAR KAN IK HET PASNUMMER EN DE CVC CODE VAN MIJN BETAALPAS TERUGVINDEN?

Het pasnummer en de CVC code van je betaalpas staan weergegeven op de voor én achterkant van de betaalpas. Het pasnummer heeft 12 cijfers, de CVC code max. 5.

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido