Persoonlijke gegevens / wachtwoord

HOE VERANDER IK MIJN WACHTWOORD?

Ga naar ‘Instellingen’ en kies voor ‘Mijn gegevens’. Verander je wachtwoord en vergeet niet op opslaan te klikken. Je komt ook bij je gegevens door rechtsboven op de pagina op ‘Profiel’ te klikken.

HOE KAN IK MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS VERANDEREN?

Ga naar ‘Instellingen’ en kies voor ‘Mijn gegevens’. Verander je gegevens en vergeet niet op opslaan te klikken. Je komt ook bij je gegevens door rechtsboven op de pagina op ‘Profiel’ te klikken.

WAT IS MIJN LOGINNAAM?

Je loginnaam is het e-mailadres waarmee je de betaalpas hebt geregistreerd.

WAAR KAN IK HET PASNUMMER EN DE CVC CODE VAN MIJN BETAALPAS TERUGVINDEN?

Het pasnummer en de CVC code van je betaalpas staan weergegeven op de voor én achterkant van de betaalpas. Het pasnummer heeft 12 cijfers, de CVC code max. 5.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV