Betaalpas verloren?

Ben je de betaalpas verloren of is de pas gestolen? Blokkeer de pas dan direct!!!
Ga naar je account op je app of op de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl en lo in. klik op de knop “Blokkeren” in het hoofdscherm – links onder het bedrag. Klik daarna op de het kruisje achter de betaalpas die je wil blokkeren. Je betaalpas is nu geblokkeerd.
Deblokkeren? klik weer op de knop “Blokkeren” en klik op het vinkje achter je betaalpas. Je betaalpas is nu weer opnieuw geactiveerd.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV