Donateursdoel Meiden O17 gehaald.

Beste donateur,

Het WK is in volle gang en onze matadoren genoten afgelopen week van een mooi trainingskamp in Turkije. In Maastricht traint de MVV-jeugd, waaronder onze vrouwelijke matadora’s, gewoon door. En Veer zien MVV heeft met onze steun aan het nieuwe vrouwenelftal 017 onlangs weer een mooi donateursdoel afgerond. Vanuit onze donateurspijler Jeugd droegen we met een bedrag van 4.000 euro bij aan een goede en succesvolle start.

Donateursdoel Facilitering meisjesteam U17
In maart van dit jaar besloot MVV om met ingang van het seizoen 2022/2023 te starten met vrouwenvoetbal en wel met een vrouwenteam MO-17.
De belangstelling voor vrouwenvoetbal is de laatste jaren sterk toegenomen en is de snelst groeiende sporttak. Ger Beckers, Coördinator Vrouwenvoetbal MVV: “De stap past in de maatschappelijke visie van MVV om toegevoegde waarde te leveren. MVV richt zich op het ontwikkelen van (jong) talent, wat ook weer precies past in het Maastrichts Sportakkoord.” Het meidenteam, volledig geïntegreerd binnen de Academy, is na de competitie-Fase 1 ongeslagen gepromoveerd naar de hoofdklasse. Beckers vult aan: “De start met vrouwenvoetbal en het eerste sportieve succes heeft het enthousiasme in de MVV-wereld en ver daarbuiten stevig aangewakkerd. Mede dankzij de bijdrage van ‘Veer zien MVV’ hebben we een voortvarende en ook overtuigende start kunnen maken!“. 

Ook Ron Elsen, manager MVV-Academy, is enthousiast over de stappen die er gezet worden: “Inmiddels zijn de dames van O17 volledig geintegreerd binnen de MVV-Academy. Door de mooie financiële bijdrage van Veer zien MVV hebben wij het proces tot integratie in de MVV Academy goed vorm kunnen geven.

Onze donateurs hebben met dit doel direct bijgedragen aan het verder versterken van de Academy en het uitbreiden van de voetbaltak voor dames. Een grote merci aan onze trouwe donateurs.

We wensen de meiden 017 verder veel succes en plezier dit seizoen. 
Het actuele overzicht van de donateursdoelen staat hieronder.

Bestuur Veer zien MVV

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido