Donateursdoel jeugd (U13) behaald

Beste donateur,

De maand april stond in het teken van 120 jaar us MVV. We hopen dat je op een bepaalde manier in aanraking bent gekomen met één van onze jubileumactiviteiten. Daarnaast zijn we verheugd weer een mooi donateursdoel te hebben gerealiseerd.

Faciliteren nieuw jeugdteam U-13
In het kader van de ambities van de MVV-Academy ontstond de behoefte aan de introductie van een nieuw jeugdteam: U-13. Ron Elsen, manager academy, is zeer tevreden de voetbalpiramide van MVV te kunnen verdiepen met een U-13 elftal. Ron geeft aan: “Hierdoor zijn wij in staat om onze onderbouw te verbreden, waardoor talenten langer en specifieker de kans tot ontwikkeling krijgen. De introductie van de U-13 maakt de stap van ‘Twin Games’ (Ú-12, kleiner veld met minder aantallen) naar het 11-11 voetbal meer op maat”. 

Het nieuwe U-13 speelt in de 3e divisie, een uitstekend platform voor deze talenten. Het team wordt door 3 trainers aangestuurd. Dit zijn John Meisen, Robin Mandigers en Imre Kool. Ron vult aan: “John en Robin volgen momenteel de cursus UEFA B, wat voor de MVV-Academy een belangrijk streven is. In onze academy beogen we namelijk een gespecialiseerd kader onder te brengen”. De financiële bijdrage van Veer zien MVV (4.000 euro) was gericht op de algemene organisatie en faciliteiten voor dit nieuwe elftal. “Zonder deze bijdrage was het niet mogelijk geweest de introductie van dit nieuwe elftal goed uit te voeren”, aldus Ron.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido