Donateursdoel Supporters: “From father to son”

Donateursdoel From Father to Son.


Voor het 3e jaar op rij organiseert de Angel-Side de From Father to Son-actie. Hiermee geeft het gezinnen, die het niet breed hebben, toch de mogelijkheid om een wedstrijd van MVV te bezoeken. Deze gezinnen zijn aangesloten bij Quiet Community Maastricht. Vanuit onze supporterspijler financierden we 6 combikaarten. Hierdoor kunnen iedere wedstrijd 6 gezinnen, die aangesloten zijn bij Quiet, genieten van een bezoek aan de Geusselt. Uiteindelijk werden het 7 combikaarten, nadat één van onze donateurs nog spontaan een extra kaart wilde sponsoren. 

Vorige week waren Veer zien MVV samen met de Angel-Side te gast bij Uschi Prick, directeur Quiet Community Maastricht. Bevlogen vertelde zij over de activiteiten van haar organisatie. Het doel: mensen in (stille) armoede zoveel mogelijk proberen te helpen en in hun kracht zetten. Zij is ontzettend blij met deze geweldige actie van de Angel-Side. Uschi geeft aan: “Naar de voetbalwedstrijd gaan met je gezin is al gauw een dure aangelegenheid. Voor mensen met een kleine beurs zo goed als onmogelijk. Dankzij deze sportieve actie kunnen onze members met gezinsleden naar MVV gaan. En dat zorgt voor een onbezorgd genietmoment. Heel belangrijk voor de mindset en het versterken van de eigenwaarde. Quiet feliciteert Angel-side met het geweldige resultaat en zijn Veer zien MVV heel erkentelijk voor hun gulle bijdrage aan deze actie.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido