De Pijlers

Een uniek supportersinitiatief

Veer zien MVV (hierna VzM) is een stichting, bestaande uit allemaal vrijwilligers die met haar activiteiten niets anders doet dan bijdragen aan de (financiële) groei van MVV. De stichting is in 2010 door fans in het leven geroepen nadat MVV opnieuw ontsnapte aan een faillissement.

VzM introduceerde een donateursplan waar supporters, Maastrichtenaren en andere betrokkenen via periodieke donaties bijdragen aan de ontwikkeling van us MVV.
Naast de donateurstak verzorgde  VzM tot en met seizoen 20-21 de catering in Stadion de Geusselt. In totaal heeft VzM – samen met de supporters – tot en met seizoen 21-22  € 845.000  bij elkaar gebracht voor de club.

Een toekomst voor Us MVV!

De visie dat MVV nooit meer op de rand van een faillissement mag balanceren en de hoop dat we ooit weer in de Eredivisie spelen, is wat ons bindt. Hiervoor moet de club zich blijvend op alle fronten ontwikkelen, waarin ook de fans een actieve rol kunnen vervullen.
Met de financiële bijdrage van VzM kan de club net die stap extra zetten of projecten realiseren waar MVV momenteel onvoldoende financiële middelen voor heeft.

Een kleine bijdrage, een grote impact

Op basis van een donateursplan draagt een groeiende groep van meer dan 300 donateurs met maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse donaties bij aan vooraf geformuleerde MVV-doelen. Als donateur bepaal je zelf de hoogte en frequentie van jouw donatie én het concrete project dat je wil steunen. Omdat je samen met 300 andere donateurs bijdraagt,zorgt dit voor een grote bijdrage voor de club. Een kleine bijdrage met een grote impact!

In overleg met het MVV-bestuur zijn de pijlers vastgesteld. Het gaat om drie hoofdpijlers te weten MVV I, MVV-jeugd en supporterszaken, die daarna uitgewerkt worden in ideeën en plannen.  Lees hier de details over pijler 1 MVV Maastricht, pijler 2 MVV-Jeugd en pijler 3 Supporterszaken.

Doneren kan via een eenmalige donatie of een vaste donatie. Veer Zien MVV dankt u hartelijk voor uw bijdrage!